*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Παπουλάκος

Άγνωστες προφητείες και θαύματα: Η επαλήθευση των προφητειών και ο παγκόσμιος θρίαμβος του ανθρώπου


Συγγραφή: · Άγγελος Π. Σακκέτος
Έκδοση: Οκτώβριος 2008 από "Εκδόσεις Σακκέτου"
Σελ.:511 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-89701-1-3


Θέμα: "Προφητείες"

"...Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει σημαντικές μαρτυρίες για τα θαύματα του Αγίου Χριστοφόρου Παπουλάκου, τη θαυματουργή χάρη του οποίου διαπιστώσαμε και προσωπικώς κατ' επανάληψη. Πρόκειται όχι μόνον για τα σημεία που διασώζει η προφορική και γραπτή παράδοση, τα αναφερόμενα στην εποχή που ο άγιος βρισκόταν εν ζωή, αλλά και για σύγχρονα βιώματα συνανθρώπων μας που μαρτυρούν τη θαυματουργική δράση του.

Επίσης, η κατάθεση των προφητειών του Παπουλάκου που ήδη έχουν επαληθευτεί στο παρελθόν ή αναφέρονται σε φαινόμενα των καιρών μας, φανερώνουν το θείο χάρισμα του Παπουλάκου, Ορισμένες προφητείες μάλιστα είναι τόσο ξεκάθαρες που μας εντυπωσιάζουν όλους, αλλά και ικανές να προβληματίσουν τουλάχιστον, όσους επιφυλακτικά αντιμετωπίζουν την ιδέα πως ο Θεός ενεργεί και μέσα από ταπεινά σκευή εκλογής Του, ανθρώπους απαίδευτους κατά την μόρφωση, όπως άλλωστε υπήρξαν και οι ψαράδες απόστολοί Του, που το κήρυγμά τους άλλαξε τον κόσμο...."

(Από τον πρόλογο του Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μουλατσιώτη, Γέροντος Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου & Σεραφείμ Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος)

(2008) Ο άγνωστος Πατροκοσμάς, Εκδόσεις Σακκέτου

(2007) Το χειρόγραφο του Ιησού, Εκδόσεις Σακκέτου

(2002) Οι δολοφόνοι της ιστορίας, Λιακόπουλος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας