*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μυρσίνη Δοξαστική


Συγγραφή: · Ευαγγελία Ι. Κουσκουλή
Έκδοση: Ιούλιος 2008 από "Ακρίτας"
Σελ.:152 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-328-341-Χ


Θέμα: "Ορθοδοξία" "Χριστιανική πίστη"

Αληθινές ιστορίες, με κεντρικά πρόσωπα μορφές που αναδύονται μέσα από το λειμώνα της παράδοσης ή τη σύγχρονη πραγματικότητα. Νέοι και γέροι και παιδιά, που παλεύουν και αντιστέκονται νικηφόρα, στεριωμένοι στο βράχο της ορθόδοξης πίστης και αναπαυμένοι στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου. ΄Oλοι και όλα, οράματα και στεναγμοί, δάκρυα χαρές και πόνοι, δεμένα σε μια θαυμαστή ομήγυρι γύρω από την Κυρά την Πορταΐτισσα, την Προυσιώτισσα, την Κυρά της Πάρου, τη Μυρτιδιώτισσα, την Μαλεβή την Υπαπαντή, την Ευαγγελίστρια, τη Γοργοεπήκοη, τη μεγάλη μάνα Παναγιά.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας