*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αναπτύξτε τους ηγέτες γύρω σας

Πώς θα βοηθήσετε τους άλλους να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους

"Developing the Leaders around you" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · John C. Maxwell
Μετάφραση: ·Αριστογείτων Γρηγοριάδης
Έκδοση: Ιούνιος 2008 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:245 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-461-155-0


Θέμα: "Διοίκηση και οργάνωση " "Διοίκηση και οργάνωση προσωπικού" "Ηγεσία"

Θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους;

Μάθετε πώς γίνεται...

Η ανάπτυξη και εξέλιξη των ηγετικών ικανοτήτων είναι ο μόνος τρόπος διασφάλισης της επιτυχίας στον ανταγωνιστικό κόσμο τού σήμερα, επειδή το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο κάθε οργανισμού που στοχεύει στην πρόοδο είναι οι άνθρωποι.

Οι άνθρωποι μπορούν να βελτιώνονται, να εξελίσσονται, και να γίνονται αποδοτικότεροι, αρκεί ο ηγέτης τους να αντιληφθεί τις δυνατότητές τους.

Το βιβλίο "Αναπτύξτε τους ηγέτες γύρω σας" προχωράει ένα βήμα εμπρός στο ζήτημα της ηγεσίας: σας δείχνει πώς να αναγνωρίζετε και να εκπαιδεύετε τους υποψήφιους ηγέτες και πώς να διαμορφώνετε θετικό ομαδικό πνεύμα.

Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την παραγωγικότητα των ανθρώπων σας, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, διδάσκοντάς σας πώς να βοηθάτε τους άλλους να φτάσουν στα όρια των δυνατοτήτων τους.

Επειδή ακριβώς γνωρίζει ότι μια επιχείρηση δεν είναι δυνατόν να αναπτυχθεί προς τα έξω αν δεν δημιουργήσει ηγέτες στο εσωτερικό της, ο John Maxwell σάς παροτρύνει να αναπτύξετε τον οργανισμό σας μέσω της ανάπτυξης των ηγετών του.

Το τελικό συμπέρασμα -και το κεντρικό μήνυμα αυτού του βιβλίου- είναι ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου. Αν πράγματι θέλεις να είσαι ένας επιτυχημένος ηγέτης, πρέπει να εξελίσσεις και άλλους ηγέτες κοντά σου. Πρέπει να δημιουργήσεις μια ομάδα. Πρέπει να βρεις τρόπο ώστε οι άλλοι να δουν, να υλοποιήσουν και να συμβάλουν στο όραμά σου. Ο ηγέτης έχει στο μυαλό του την ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά χρειάζεται και άλλους ηγέτες για να τον βοηθήσουν στην πραγμάτωσή της.

(John Maxwell, απόσπασμα από το βιβλίο)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας