*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο πύρινος προφήτης Ηλίας

Βίος μετά εγκωμιαστικού λόγου Αρχιμανδρίτου Δαμιανού Ζαφείρη, Ακολουθία, Παρακλητικός Κανών και Χαιρετιστήριοι Οίκοι


Συγγραφή: ·Εμμανουήλ Ρούμπης
Έκδοση: Ιούλιος 2007 από "Μορφή - Εκδοθήτω"
Σελ.:166 (16χ10), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-89241-3-8


Θέμα: "Άγιοι" "Ακολουθίες" "Ύμνοι"

[...] Αυτό το μικρό πόνημα είναι μία ένδειξη αγάπης προς τον ένδοξο προφήτη Ηλία, τον ακούραστο και δυναμικό, που προχώρησε μόνος με το Θεό για να δείξει ότι ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει πολλά στη ζωή του αν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη μόνο στο Θεό.

Ευχόμαστε η ζωή του να γίνει ζωή μας για να δοξάζουμε το Άγιον Όνομα του Θεού με τις αρετές μας και την ταπεινή πίστη μας. Να γίνει πρότυπο ζωής μας στη δύσκολη εποχή που ζούμε και διασαλεύονται οι θρησκευτικές αξίες και τα ορθόδοξα πιστεύω μας. Ο σκοπός μας είναι να πορευόμαστε όπως ο προφήτης Ηλίας χωρίς να δειλιάζουμε στις δυσκολίες της ζωής μας άλλα με αγωνιστικότητα, θάρρος και πίστη στο Θεό να ακολουθούμε την άγια ζωή του. Να ζούμε με ευλάβεια και ταπείνωση με σκοπό να ανέβουμε στα όρη της καθαρότητας και αγιότητας.

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας