*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Επείγουσα ιατρική

Με έγχρωμες εικόνες

"Color Atlas and Text of Emergencies" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: ·Kenneth Mills ·Richard Morton ·Graham Page (Συλλογικό έργο)
Μετάφραση: ·Μαρίνος Πιταρίδης ·Παρασκευή Κατσαούνη ·Δημήτρης Καρμπαλιώτης
Επιμέλεια: ·Χαράλαμπος Ρούσσος
Έκδοση: Φεβρουάριος 2007 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:441 (31χ26), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-399-663-7


Θέμα: "Ιατρική, Επείγουσα"

Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι να βοηθήσει το γιατρό στην κατανόηση και καλύτερη αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών. Το βιβλίο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Έλληνα συνάδελφο, καθόσον η ανάπτυξη της επείγουσας ιατρικής στη χώρα μας είναι επιτακτική ανάγκη. Όχι μόνο διότι η χώρα μας έχει τα πρωτεία στα τροχαία ατυχήματα, αλλά και γιατί καθημερινά αυξάνονται και όλα τα άλλα επείγοντα συμβάματα (πνιγμοί, εγκαύματα, τραυματισμοί και άλλα επαγγελματικά ατυχήματα). Η γεωγραφική επίσης διαμόρφωση της χώρας (πολλά νησιά, δύσβατες ορεινές περιοχές με αδυναμία ταχείας επικοινωνίας με τα μεγάλα αστικά κέντρα) επιβάλλει στο γιατρό που βρίσκεται δίπλα στον βαριά πάσχοντα να γνωρίζει όχι μόνο πολλά, αλλά και πολύ καλά τα πρακτικά θέματα, γιατί έτσι θα μπορέσει να σώσει ζωές. Σε αντίθετη περίπτωση γίνεται απλώς θεατής, αν όχι επικίνδυνος συνδρομητής στην ταλαιπωρία του θύματος.

Οι ανάγκες της χώρας μας συνεπώς επιβάλλουν σε όλους τους γιατρούς οι οποίοι ασκούν ιατρική, να είναι όσο το δυνατόν πιο εκπαιδευμένοι στην επείγουσα ιατρική. Το παραστατικό αυτό βιβλίο με τις διδακτικές του έγχρωμες εικόνες έρχεται να εξυπηρετήσει αυτήν ακριβώς την εκπαιδευτική πρόκληση.

Από την εκπαιδευτική πείρα ετών έχει εδραιωθεί η πεποίθηση πως μια φωτογραφία ή ένα διάγραμμα ή ένα σχέδιο αξίζουν περισσότερο από πλείστες όσες σελίδες επιστημονικού κειμένου. Γι' αυτό έχω τη βεβαιότητα πως το παρόν βοήθημα με τις εκπληκτικές εικόνες που παρουσιάζει αλλά και την περιεκτική ανάλυσή του, θα καλύψει σωστά ένα σοβαρό εκπαιδευτικό κενό.

(από τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης του Χ. Ρούσσου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας