*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Παθολογική ανατομική


Συγγραφή: ·Ευθύμιος Σιβρίδης
Έκδοση: Φεβρουάριος 2007 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:640 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-399-506-1


Θέμα: "Ανατομία, Ανθρώπινη" "Παθολογία "

Το βιβλίο "Παθολογική Ανατομική" απευθύνεται με πολύ αγάπη στους φοιτητές μου, ιδιαίτερα εκείνους που ζητούν κάτι παραπάνω. Έτσι, η λακωνικότητά του δεν το εμπόδισε να εισδύσει σε βάθος. Αυτό εξηγεί γιατί το ίδιο βιβλίο καλύπτει τις ανάγκες και των ειδικευομένων στην παθολογική ανατομική: είναι βοήθημα "πρώτης γραμμής" καθώς η θέση του είναι δίπλα στο μικροσκόπιο. Λεπτομερείς περιγραφές και λιγότερο συνήθεις καταστάσεις του ανεξάντλητου αντικειμένου μας υπάρχουν σε εξαίρετα και εκτενέστατα συγγράμματα της διεθνούς βιβλιογραφίας. Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα αυτήν, η ονοματολογία των παθήσεων, άσχετα αν κατά βάση είναι ελληνική, πλαισιώνεται σε κάθε περίπτωση από την αντίστοιχη αγγλική ορολογία.

Αλλά η "Παθολογική Ανατομική" φιλοδοξεί να αποτελέσει αχώριστο σύμβουλο για τους κλινικούς συναδέλφους εφόσον επιθυμούν να εντρυφήσουν στην ιστοπαθολογική έκθεση. Τελικά, πέρα από τη θεωρία, πέρα από την καθημερινότητα της κλινικής πράξης, υπάρχει ο υπέροχος μικρόκοσμος των κυττάρων, η ίδια η ζωή, η ζωή και η νόσος, στοιχεία που συνθέτουν την ομορφιά της παθολογικής ανατομικής. Πιστεύω ότι η έκδοση της "Παθολογικής Ανατομικής" καλύπτει ένα κενό.

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

(2007) Παθολογική ανατομική, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας