*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ιριδολογία

Εισαγωγή στην ιριδολογία


Συγγραφή: · Βαγγέλης Κουρούκλης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2007 από "Etra"
Σελ.:244 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-89950-6-Χ


Θέμα: "Οφθαλμολογία"

Η "Ιριδολογία" είναι μια νέα ειδικότητα της Ιατρικής, που αναπτύσσεται ραγδαία. Εξετάζει τον άνθρωπο ολιστικά και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα της. Συμβιώνει με τις αρχές της ομοιοπαθητικής, του βελονισμού, της υγιεινής διατροφής, αλλά και αποτελεί ένα ολόκληρο φιλοσοφικό σύστημα πάνω στην υγεία και στον τρόπο ζωής. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία και συνδυάζει τις αρχές της επιστήμης και της παραδοσιακής Ιατρικής.

Η Ιριδολογία εξετάζει το ανθρωπινό σώμα μέσω της ίριδας του ματιού, δηλαδή του έγχρωμου τμήματος που περιβάλλει την κόρη, και συλλέγει χρήσιμες πληροφορίες για την υγεία του ανθρώπου σε επίπεδο διάγνωσης και πρόληψης. Οι νευρικές απολήξεις που φθάνουν στον εύπλαστο ιστό της ίριδας από όλα τα σημεία του σώματος μέσω του εγκεφάλου, τη διαφοροποιούν τόσο χρωματικά όσο και ανατομικά, έτσι ώστε δεν υπάρχουν δυο άτομα με την ίδια ίριδα.

Ο ιριδολόγος, αναλύοντας τους σχηματισμούς και τις χρωματικές διαφορές με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και με βάση κάποια αντικειμενικά κριτήρια, βγάζει συμπεράσματα για την κατάσταση των ιστών του σώματος αλλά και για τη σχέση των οργάνων μεταξύ τους. Έτσι, μπορεί να προγνώσει και να εμποδίσει μια ασθένεια πριν από την κλινική εκδήλωση της. Μπορεί, όμως, και να παρακολουθήσει την εξέλιξη και την ίαση ή επιδείνωση μιας ασθένειας και να βγάλει συμπεράσματα για τη σωστή ή όχι θεραπεία.

Η Ιριδολογία είναι μια απλή, ανώδυνη, οικονομική, μη επεμβατική μέθοδος και δεν ενέχει παρενέργειες ή κινδύνους για τον ασθενή.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας