*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αρχή ημέρας

Η ορθόδοξη προσέγγιση της Δημιουργίας


Συγγραφή: · Επίσκοπος Διοκλείας Κάλλιστος Ware
Μετάφραση: ·Νίκη Ι. Τσιρώνη
Έκδοση: Δεκέμβριος 2007 από "Ιερό Προσκύνημα "Άγιος Γεώργιος ο Νεομάρτυρας ο Εν Ιωαννίνοις""
Σελ.:62 (19χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-86611-1-0


Θέμα: "Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία "

Ο Επίσκοπος Διοκλείας, Κάλλιστος Ware από πολύ νωρίς έχει συλλάβει την οικολογική διάσταση της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Λαμβάνει εξάλλου τακτικά μέρος στις οικολογικές εξορμήσεις του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.

Η παρούσα δίγλωσση έκδοση (ελληνικά-αγγλικά), που έγινε από το Ιερό προσκύνημα του Αγ.Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις, είναι η δημόσια διάλεξη του γνωστού επισκόπου που έδωσε στη Ζωσιμαία Ακαδημία Ιωαννίνων στις 30 Σεπτεμβρίου 2006 και καταπιάνεται με το θέμα της οικολογίας μέσα από την καθημερινή βίωσή του από τους χριστιανούς.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας