*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 12,68 €
Κόκκινο κρέας
"Le carni" (Πρωτότυπος τίτλος στα ιταλικά)
Μετάφραση: ·Αννίκα Χατζημιχαήλ
Έκδοση: Νοέμβριος 2007 από "Ορφέας"
Σελ.:141 (29χ18), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-89631-9-2
Θέμα: "Μαγειρική, Ιταλική"
Το κόκκινο κρέας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, αποτελεί σημαντικό συστατικό της καθημερινής διατροφής. Ψητό, στο τηγάνι, στη σχάρα, ή carpaccio και ταρτάρ, το κόκκινο κρέας είναι η καλύτερη επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό δεύτερο πιάτο. Δημιουργήστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες με τις πιο ευφάνταστες και δημιουργικές συνταγές της Ιταλικής Κουζίνας.
(2007) Ιδέες για το τραπέζι, Ορφέας