*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η εποχή του τέλους

Πληροφορίες για τη νέα εποχή: Μηνύματα δοσμένα με αγάπη

"Kryon: The End Times (New Information for Personal Peace)" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Lee Carroll
Μετάφραση: ·Γιώργος Κελαϊδίτης
Έκδοση: Οκτώβριος 2003 από "Κρύων"
Σελ.:200 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-87432-6-5


Θέμα: "Μεταφυσική" "Πνευματισμός"

Κάθε άνθρωπος σε κάποια στιγμή της ζωής του αναρωτιέται: "Τι νόημα έχει η ζωή;" "Γιατί υποφέρω από κακοτυχίες και αρρώστιες;" "Τι σημαίνουν όλα αυτά;" κλπ. Σε μένα τα ερωτήματα αυτά έγιναν μανία όταν μέσα σε δύο χρόνια πέθαναν ο πεθερός μου, η πεθερά μου και η γυναίκα μου μετά από σκληρή μάχη με καρκίνο και χρεωκόπησε και η επιχείρηση μου, με όλα τα συνεπακόλουθα.

Το πλήγμα ήταν βαρύ αλλά δεν τα παράτησα, συνέχισα να παλεύω για να επιβιώσω, να μεγαλώσω τον γιο μου, να ξεπληρώσω τα χρέη μου και να καταλάβω τι ακριβώς σήμαιναν όλα αυτά για μένα. Μελέτησα διάφορες φιλοσοφίες, ταξίδεψα στις Ινδίες για διαλογισμό, εκπαιδεύτηκα στο Ρέικι (εναλλακτική θεραπεία με επίθεση των χεριών στο σώμα) και σε διάφορες άλλες εναλλακτικές θεραπείες. Όλα αυτά βοήθησαν πολύ αλλά δεν βρήκα τις απαντήσεις που γύρευα.

Οι απαντήσεις σε όλα μου τα ερωτήματα ήρθαν σα μια λάμψη φωτός μέσα στη νύκτα και φώτισαν και τη πιο σκοτεινή γωνιά της ύπαρξής μου, όταν διάβασα τα βιβλία του Κρύων. Ο Κρύων με απλή και κατανοητή γλώσσα εξηγεί για τη ζωή, για το θάνατο, τις ασθένειες, τη μετενσάρκωση, τη θρησκεία, τους αγγέλους, τους σεισμούς και τις φυσικές καταστροφές και χίλια δυο πράγματα που αφορούν τη ζωή σ' αυτό το Πλανήτη. Τα μηνύματα του είναι γεμάτα Αγάπη και θετική ενέργεια και προσφέρουν τη δυνατότητα στον καθένα να επιλέξει να ζήσει με ηρεμία, γαλήνη και αφθονία.

Το βιβλίο "Η Εποχή του τέλους" μου έδωσε να καταλάβω ότι όλες αυτές οι δοκιμασίες ήταν ένα μεγάλο δώρο για μένα και μου έδωσε τη δυνατότητα να αισθανθώ τη χαρά της ζωής και την απελευθέρωση. Με ακούμπησε τόσο βαθειά στη ψυχή μου που αισθάνθηκα ότι και άλλοι πολλοί θα ήθελαν να διαβάσουν τα μηνύματα αυτά στη γλώσσα τους και να νιώσουν την "Νέα Ενέργεια," όπως την αποκαλεί ο Κρύων. Το βιβλίο αυτό και τα υπόλοιπα της σειράς είναι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας