*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μη σκέπτεστε σαν άνθρωποι

Απαντήσεις μέσα από ανώτερη επικοινωνία σε βασικές ερωτήσεις

"Kryon Book IΙ, Don't Think Like Human " (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Lee Carroll
Μετάφραση: ·Γιώργος Κελαϊδίτης
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2007 από "Κρύων"
Σελ.:289 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6631-13-3


Θέμα: "Πνευματισμός"

"Πρόθεση: Εάν πρόκειται να συν-δημιουργήσετε και να επιτρέψετε στον ηλεκτρισμό που είναι το Πνεύμα να κυλήσει στο ανθρώπινό σας σώμα (η πλήρης πνευματική σας ουσία να κυλήσει στη φυσική σας ουσία), θα πρέπει πρώτα να εκδηλώσετε τη πρόθεσή σας προς το Σύμπαν ότι έτσι είναι. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να αναγνωρίσετε το κάρμα γύρω σας. θα πρέπει είτε να ξεπεράσετε το κάρμα αντιμετωπίζοντάς το κατευθείαν, είτε να ζητήσετε το ουδέτερο εμφύτευμα, γιατί είναι πολύ σημαντικό να ουδετεροποιήσετε το κάρμα σας και να είσαστε ένα σώμα από φως, για τη συνδημιουργική δύναμη να δουλέψει.
Αυτός είναι ο λόγος που το πρώτο βιβλίο του ΚΡΥΩΝ όπως μεταφέρθηκε από το συνεργάτη μου, είχε να κάνει με το ουδέτερο εμφύτευμα... για να σας πληροφορήσει για τη δυνατότητα να ουδετεροποιήσετε το κάρμα σας. αυτό είναι το κρίσιμο Πρώτο Βήμα".

Τα βιβλία του Κρύων κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο και προσφέρουν αγάπη, χιούμορ, επιστημονικές πληροφορίες, παραβολές, πνευματικές γνώσεις, μυστήριο και ταυτόχρονα απαντούν σε ερωτήσεις που απασχολούν κάθε άνθρωπο. Αυτό είναι το Δεύτερο Βιβλίο στα ελληνικά από τα οκτώ που κυκλοφορούν παγκοσμίως και είναι απαραίτητο βοήθημα για κάθε άνθρωπο που τον ενδιαφέρει η αλήθεια και την αναζητεί με ανοιχτό μυαλό.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας