*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο χρυσός της Καχαμάλκα


Συγγραφή: · Jacob Wasserman
Μετάφραση: · Βασίλης Χ. Παλιγγίνης
Έκδοση: Οκτώβριος 2007 από "Οδός Πανός"
Σελ.:104 1, ISBN: 960-8378-62-1


Θέμα: "Γερμανική πεζογραφία - Διήγημα"

Υπάρχει ένα χωριό στον Ιεζεκιήλ (β΄8 κ.εξ.) που παρουσιάζει τον Ιαχβέ να νουθετεί τον προφήτη, και να εκφράζει την ελπίδα ότι δεν θα γίνει αποστάτης, "ως ο αποστάστης οίκος", και ακολούθως, να του δίνει να φάει ένα βιβλίο και να πάει να λαλήσει στον "οίκο του Ισραήλ". Αυτή η εικόνα του Εβραίου προφήτη σχηματίστηκε στο όμμα της διανοίας μου όταν προσπάθησα να πλάσσω τη φυσιογνωμία του Γιάκομπ Βάσσερμαν. Στη συνέχεια του μελετήματος θα προσπαθήσω να την μεταφέρω στο χαρτί.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας