*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το όνειρο που αφυπνίζει

"The Walking Dream" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Ray Grasse
Μετάφραση: ·Κώστας Σπίγγος
Έκδοση: Οκτώβριος 2007 από "Κυβέλη"
Σελ.:350 (23χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6630-40-4


Θέμα: "Συμβολισμός" "Απόκρυφες επιστήμες"

Σχεδόν όλοι έχουμε βιώσει εξαιρετικές συμπτώσεις -τόσο εκπληκτικούς συγχρονισμούς, που μας ωθούν να στοχαστούμε το βαθύτερο τους νόημα. Αυτό το ευχάριστο και διεισδυτικό βιβλίο σας διδάσκει να αποκωδικοποιείτε τα συμβολικά μηνύματα που κρύβονται μέσα σε ανθρώπους, τόπους, αντικείμενα και περιστατικά που συναντάτε καθημερινά. Συνυφαίνοντας τις αρχαίες ενοράσεις με τις σύγχρονες διδασκαλίες περί ιερής ψυχολογίας, αστρολογίας και ενέργειας, σφυρηλατεί νέους δεσμούς μεταξύ των προσωπικών μας εμπειριών και των λεπτών διεργασιών του σύμπαντος.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας