*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 19,89 €
Η Ντίβα στην κουζίνα
Η άγνωστη συλλογή συνταγών της Μαρίας Κάλλας
"La Divina in cucina" (Πρωτότυπος τίτλος στα ιταλικά)
Μετάφραση: ·Λούλα Καραγιαννάκη
Επιμέλεια: · Bruno Tosi
Έκδοση: Οκτώβριος 2007 από "Αίολος"
Σελ.:154 (28χ20), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-521-192-0
Θέμα: "Μαγειρική" "Κάλλας, Μαρία, 1923-1977"
Η Θεϊκή Μαρία Κάλλας είχε πάθος με τη μαγειρική, κάτι που δεν γνώριζαν πολλοί.
Για πρώτη φορά δημοσιεύονται τα φαγητά που προτιμούσε η ντίβα μέσα απ' τα αμέτρητα βιβλία, τα συνταγολόγιά της και τις συνταγές που μαγείρευαν γι' αυτήν σπουδαίοι μάγειροι ανά τον κόσμο, φυλαγμένα όλα με επιμέλεια στη βιβλιοθήκη της.
Ο Αρίγκο Τσιπριάνι, ιδιοκτήτης του διάσημου "Χάρι'ς Μπαρ", η Έλσα Μάξγουελ, η Νέλα Ρούμπινσταϊν και η Χρύσα Παραδείση έχουν διαδραματίσει το δικό τους ρόλο στις γαστριμαργικές προτιμήσεις της ντίβας, αλλά και ο Ωνάσης, ο Καζανόβα, ο Μενεγκίνι και οι Γκριμάλντι του Μονακό συνέβαλαν σ' αυτό που θεωρούνταν ως ευ ζην για την ίδια.
Η "Ντιβίνα" ήταν παθιασμένη με τη μουσική, αλλά και ερωτευμένη με την πολυτελή ζωή και το καλό φαγηγό.