*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πού κρύβονται Αλή Μπαμπά οι 40 κλέφτες;

"Wie Ali-Baba zu den 40 Räubern kam" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: ·Angelika Theis
Μετάφραση: · Μαρία Αγγελίδου
Εικονογράφιση: ·Marion Elitez
Έκδοση: Οκτώβριος 2007 από "Modern Times"
Σελ.:30 (30χ23), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-441-761-4


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Θέλετε να μάθετε τι έκαναν οι 40 κλέφτες προτού συναντήσουν τον Αλή Μπαμπά;

Τότε πρέπει να διαβάσετε την ιστορία του Μπαλ Λαντάρ, του αρχικλέφτη από τη μακρινή Ανατολή. Έναν τέτοιο αρχικλέφτη, τώρα, τον καταλαβαίνουμε πολύ εύκολα· από την πελώρια σπάθα του, από τα παπούτσια του με τις γυριστές μύτες, από το μεγάλο τουρμπάνι του κι από τις δυο τρομερές πιστόλες του. Ολόκληρος αρχικλέφτης, βέβαια, δεν μπορεί να κάνει μόνος του τις δουλειές του. Γι' αυτό και χρειάζεται μερικούς κλέφτες για τη συμμορία του. Αυτοί οι κλέφτες, όμως, δεν πρέπει να 'ναι πιο πονηροί από τον αρχηγό τους. Διότι οι αρχικλέφτες δε σηκώνουν αντιρρήσεις. Και θέλουν να 'χουν πάντα τον τελευταίο λόγο. Ναι... Αλλά πού τους βρίσκει ο αρχικλέφτης τους κλέφτες για τη συμμορία του; Πολύ πολύ απλό! Πείτε "Σουσάμι, άνοιξε..."

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας