*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 15,01 €
Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιθάκης
Μια περιήγηση στην αυθεντική ιθακήσια γεύση
Συγγραφή: · Μιχάλης Π. Μαγουλάς
Εικονογράφιση: ·Ειρήνη Μπογδάνου - Μαΐλλη
Έκδοση: Ιούλιος 2007 από "Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις"
Σελ.:203 (21χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-452-031-8
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική"
Ένα γευστικό οδοιπορικό στην Ιθάκη, όχι μόνο στην κουζίνα, αλλά και στο σύνολο του γευσιγνωστικού πολιτισμού των Επτανήσων. Μια μεθοδική και διαισθητική αποτύπωση της παλιάς, απλής ιθακήσιας κουζίνας, με σεβασμό στο πανάρχαιο πολιτισμικό της υπόβαθρο.
(2007) Η κουζίνα της Αμοργού, των Μικρών Κυκλάδων και της Νάξου, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
(2005) Τοπογραφία και wavefront, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
(1999) Η κουζίνα της Ιθάκης, Τροχαλία
