*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Απόδραση από τη Σπάρτη

"Athéna: La dernière épreuve" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)
(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: · Claude Merle · Laure Mistral · Charlotte Ruffault · Thierry Ségur
Μετάφραση: · Βεατρίκη Κάντζολα - Σαμπατάκου
Εικονογράφιση: · Γιώργος Τσίτρας
Έκδοση: Απρίλιος 2007 από "Σαββάλας"
Σελ.:132 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-423-974-0


Θέμα: "Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη"

Μετά την νικηφόρα ναυμαχία των Αθηναίων στην Κύζικο, ο Γλαύκος μαθαίνει με έκπληξη ότι η αγαπημένη του ζει και έχει επιστρέψει στην πατρίδα της. Αψηφώντας τη φωνή της λογικής, σπεύδει στη Σπάρτη για να την αναζητήσει.

Η γη των Λακεδαιμονίων όμως είναι εχθρική και αφιλόξενη για το νεαρό Αθηναίο, που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ιεροσυλίας και της κατασκοπείας. Στην προσπάθεια της να τον σώσει, η Λήδα θεωρείται ύποπτη προδοσίας.

Μέσα στην αναταραχή που προκαλείται από μια αιματηρή εξέγερση και ένα φοβερό σεισμό, ο Γλαύκος και η Λήδα αγωνίζονται να επιβιώσουν. Υπάρχει άραγε ελπίδα να βρουν κάποτε την ευτυχία μακριά από τη δίνη του πολέμου;

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας