*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

H πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια Larousse για τη θάλασσα

"Mon premier Larousse à la mer" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Benoît Delalandre
Μετάφραση: ·Καλλιόπη Βλάχου
Έκδοση: Μάρτιος 2007 από "Μεταίχμιο"
Σελ.:160 (24χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-455-122-1


Θέμα: "Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά - Βιβλία για παιδιά" "Θάλασσα - Βιβλία για παιδιά"

Το βιβλίο αυτό προσκαλεί τα παιδιά να ανακαλύψουν τη ζωή στη θάλασσα και τις ακτές: στις αμμουδιές, στους κόλπους με τα βράχια, στις κοραλλιογενείς ατόλες, στα λιβάδια με τις ποσειδωνίες, στις εκβολές των ποταμών αλλά και στο βυθό, στη Μεσόγειο, στο λιμάνι, στο φάρο.
Όλοι οι μικροί παραθεριστές, κολυμβητές ή ψαράδες θα μάθουν να καταλαβαίνουν καλύτερα, να αγαπούν και να σέβονται αυτούς τους ευαίσθητους και υπέροχους τόπους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας