*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 12,93 €
Έναρξη λειτουργίας εστιατορίου
"The Restaurant Operator's Manual" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: ·Allen Z. Reich
Μετάφραση: ·Αλεξάνδρα Γκολέτη
Επιμέλεια: ·Αλέξανδρος Παρασκευάς
Έκδοση: 2007 από "Έλλην"
Σελ.:205 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-286-585-7
Θέμα: "Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ."
Περιέχει:
- Τόπος εγκατάστασης
- Χρηματοδότηση
- Εξοπλισμός και Διακόσμηση
- Ενέργειες και Εργασίες προ της Λειτουργίας
- Διαδικασίες Πρόσληψης Προσωπικού
- Υποχρεώσεις Υπαλλήλων
- Πολιτική τον Εστιατορίου
- Αξιολόγηση Απόδοσης
- Πειθαρχία
- Ηθικό
- Κίνητρα
- Παραγωγικότητα
- Προγραμματισμός της Εκπαίδευσης
- Τεστ Αξιολόγησης της Εκπαίδευσης.
(2007) Διοίκηση εστιατορίου και μπαρ, Έλλην
(1999) Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου, Έλλην