*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Βιολογική καλλιέργεια του αμπελιού

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιολογικής Γεωργίας

(Συλλογικό έργο)
Εισήγηση: · Σπύρος Σγούρος ·Μιχάλης Κουλουρούδης ·Φ. Φούντης ·Χ. Μάρκου ·J. Rousseau ·Ασ. Δ. Σιμώνης ·Ε. Β. Σετάτος · Νικόλαος Κ. Σιδηράς ·Ε. Βαβουλίδου ·Δ. Μπιλάλης ·Κ. Αγγελόπουλος ·Ε. Μ. Καμπουράκης ·Α. Βασιλείου · Χαρά Σπινθηροπούλου · Ευάγγελος Μπούρμπος ·Μιχάλης Σκουντριδάκης ·Σ. Ε. Μιχελάκης ·Μ. Κουλιζάκης ·Κ. Κούσουλας ·Μ. Δεσύλλας ·B. Van Elzakker ·Ιωάννης Β. Μανωλόπουλος ·Ηλίας Κάνταρος · Δημήτρης Δημητριάδης ·Χρήστος Γρηγοράκης ·κ.ά.
Έκδοση: 1996 από "ΔΗΩ - Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων"
Σελ.:221 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-85961-1-4


Θέμα: "Αμπελουργία"

Με χαρά σας παρουσιάζουμε την έκδοση των πρακτικών του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Βιολογικής Γεωργίας το οποίο είχε ως αντικείμενό του τη βιολογική καλλιέργεια του αμπελιού. Περιλαμβάνει τα πλήρη κείμενα ή τις περιλήψεις των εισηγήσεων που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, το οποίο οργάνωσε η ΔΗΩ, στην Τρίπολη, από τις 17 έως τις 19 Μαΐου 1996.

- Από την οργανική λίπανση και τις μεθόδους φυτοπροστασίας έως τη διάθεση του προϊόντος, η συγκεκριμένη έκδοση υπεύθυνα και τεκμηριωμένα, προσδίδει βαρύτητα στην πρακτική εφαρμογή, στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο βιοκαλλιεργητής.
- Κείμενα από Έλληνες και ξένους επιστήμονες, αλλά και συμπεράσματα από βιοκαλλιεργητές, συνοδεύονται από σχεδιαγράμματα και πίνακες, όταν είναι απαραίτητο, και υποστηρίζονται από τη σχετική βιβλιογραφία για το σχολαστικό μελετητή.
- Η "βιολογική καλλιέργεια του αμπελιού" αποτελεί το απαραίτητο γνωστικό εφόδιο για κάθε, εν δράσει ή υποψήφιο, βιοκαλλιεργητή του αμπελιού, αφού αναφέρεται με τρόπο κατανοητό και συνοπτικό, σε όλα τα θέματα που αφορούν τη βιολογική αμπελουργία.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας