*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Νόμιμος άμυνα


Συγγραφή: · Ιωάννης Α. Κουτσογιάννης
Έκδοση: Μάρτιος 2007 από "Εκδόσεις Ι. Σιδέρης"
Σελ.:343 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-08-0411-7


Θέμα: "Έλληνες" "Γενοκτονία"

Η οργανωμένη και συστηματική γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων, έχει δημιουγήσει έναν απίστευτο αριθμό θυμάτων τα τελευταία εκατό χρόνια. Το μικρότερο μέγεθος που μπορούμε να δώσουμε αγγίζει τα είκοσι εκατομμύρια ψυχές. Είναι οι δολοφονημένοι, οι σφαγιασθέντες, οι ξερριζωμένοι, οι εξισλαμισθέντες και όσοι αφομοιώθηκαν σε ξένες χώρες, είτε ως φυγάδες, είτε ως μετανάστες.
Δεν λησμονούμε τα θύματα της βάρβαρης Τουρκοκρατίας.
Δεν ξεχνούμε τα θύματα του εμφυλίου πολέμου, τον οποίον σχεδίασαν και υπεκίνησαν ξένα κέντρα.
Τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα της γενοκτονίας, σε βάρος των Ελλήνων, οξύνθηκε με την επιδρομή 2,5 εκατομμυρίων αλλοφύλων και τη σχετική πολτοποίηοη.
Η σατανικά οργανωμένη υπογεννητικότητα ολοκληρώνει το έγκλημα.
Το πρόβλημα της Κύπρου, η πρόταση για παράδοση του Ανατολικού Αιγαίου στους Τούρκους και η γνωστή προσπάθεια των ανθελλήνων για τη δημιουργία ανεξάρτητου Μακεδονικού κράτους, είναι οι παράλληλοι στόχοι για την ολοκληρωτική εξόντωση των Ελλήνων.
Ένας λαός χωρίς τη γλώσσα του, χωρίς τα ιστορικά του αποθέματα, χωρίς τον πολιτισμό του, χωρίς τη θρησκεία του, χωρίς εθνικά ιδανικά, πολτοποιημένος με αλλόφυλους, πολυπολιτισμικός, χωρίς σύνορα και υποβαθμισμένος σε ανήμπορη μειοψηφία, είναι έτοιμος να χάσει και τον τόπο του.
Το βιβλίο αυτό είναι μια δυνατή καταγγελία και μια πρώτη πρόταση για την οργάνωση της άμυνας αυτής της χώρας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας