*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αγία Γραφή και σύγχρονος άνθρωπος

Τιμητικός τόμος στον καθηγητή Ιωάννη Δ. Καραβιδόπουλο

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: ·Ιωάννης Δ. Καραβιδόπουλος ·Σάββας Χ. Αγουρίδης ·Αστέριος Αργυρίου ·Ιωάννης Λ. Γαλάνης ·Γεώργιος Α. Γαλίτης · Βασίλειος Τ. Γιούλτσης · Σωτήριος Σ. Δεσπότης ·Δαμιανός Δόϊκος · Κωνσταντίνος Θ. Ζάρρας ·Νίκος Γ. Ζαχαρόπουλος ·Γ. Ζιάκας · Δημήτριος Β. Καϊμάκης · Χρήστος Κ. Καρακόλης ·Άννα Κόλτσιου - Νικήτα · Δημήτρης Ι. Κυρτάτας · Μιλτιάδης Δ. Κωνσταντίνου · Γεώργιος Ι. Μαντζαρίδης · Νίκος Α. Ματσούκας · Ιωάννης Χ. Μούρτζιος · Κωνσταντίνος Ι. Μπελέζος ·Νικόλαος Π. Ολυμπίου · Κυριακούλα Παπαδημητρίου ·Ελένη Παπακώστα - Χριστινάκη · Γεώργιος Π. Πατρώνος ·Στέργιος Ν. Σάκκος ·Ιωάννης Γ. Σκιαδαρέσης ·Δημήτριος Γ. Τσάμης ·Anatoly Alexeev ·Χρήστος Γ. Καραγκούνης ·Κωνσταντίνος Coman · Otfried Hofius ·Manuel M. Jinbachian ·Ιάκωβος Khalil ·Helmut Koester · Eduard Lohse ·Ulrich Luz ·Vasile Mihoc ·Μητροπολίτης Βρεσθένης Δημήτριος Τρακατέλλης ·Πέτρος Βασιλιάδης ·Jan De Waard
Επιμέλεια: ·Σοφία Σπυρίδου
Έκδοση: 2006 από "Πουρναράς Π. Σ."
Σελ.:626 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-242-346-3


Θέμα: "Χριστιανισμός - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις" "Βίβλος. Κ.Δ. - Κριτική, ερμηνεία κλπ"

Στον τιμητικό αυτόν τόμο συνάδελφοι και φίλοι του Ομότιμου Καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννη Καραβιδόπουλο συνεργάστηκαν για να του εκφράσουν την εκτίμηση και την αγάπη τους ως ελάχιστη αναγνώριση για τα όσα επί πολλές δεκαετίες πολλά και πολύτιμα πρόσφερε και προσφέρει στην επιστήμη της Καινής Διαθήκης και την Εκκλησία.

Ο τιμώμενος Καθηγητής είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα στο χώρο της Κ.Δ. με διεθνή ακτινοβολία και κύρος. Ως Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ασχολήθηκε με όλους τους κλάδους της Κ.Δ., την εισαγωγή, την ερμηνεία, τη Θεολογία και την κριτική του κειμένου. Στόχος του ήταν πάντοτε ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξη των Βιβλικών Σπουδών στην Ελλάδα, ο συσχετισμός τους με την πλούσια ερμηνευτική παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας και η προβολή του θησαυρού της Ορθοδοξίας και του ορθόδοξου ήθους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας