*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Apley's, σύγχρονη ορθοπαιδική και τραυματιολογία

"System of Orthopaedics and Fracturese" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: ·Louis Solomon ·David Warwick ·Selvadurai Nayagam
Μετάφραση: ·Παναγιώτης Βούλγαρης · Οδυσσέας Παξινός
Επιμέλεια: ·Διονύσιος Βερέττας ·Παναγιώτης Βούλγαρης ·Γεώργιος A. Καπετάνος ·κ.ά.
Έκδοση: 2007 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:958 (20χ24), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-399-508-8


Θέμα: "Ορθοπεδική" "Τραυματολογία"

Το όνομα του Alan Apley έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ορθοπαιδική πράξη. Για περισσότερο από 30 χρόνια το βιβλίο του, με τις εκάστοτε ανανεωμένες εκδόσεις του, αποτελεί ορόσημο για την επιστήμη της ορθοπαιδικής χειρουργικής, με την έννοια ότι εν ολίγοις σηματοδοτεί το όριο εκείνο πέρα από το οποίο μια καινοτόμος τεχνική ή προσέγγιση καθιερώνεται επιστήμως στην κλινική μας πράξη.
Πολύτιμο βοήθημα για τους έμπειρους ειδικευόμενους και ειδικούς ορθοπαιδικούς, προσεγγίζει με διδακτικό και επιστημονικά άρτιο τρόπο όλους τους τομείς ενδιαφέροντος της ειδικότητας, με εξαίρεση τις χειρουργικές τεχνικές, καθώς δεν ήταν στις προθέσεις των συγγραφέων να συμπεριλάβουν στο έργο αυτό και έναν χειρουργικό άτλαντα.
Θα πρέπει επίσης να σημειώσω την σημαντική στροφή που συντελείται στον τρόπο με τον οποίο οι συγγραφείς αυτής της έκδοσης προσεγγίζουν το θέμα των βιβλιογραφικών αναφορών. Οι παραπομπές στην τρέχουσα βιβλιογραφία επιλέχθηκαν με προσοχή, έτσι ώστε ο αναγνώστης να είναι σε θέση να διερευνήσει τα ζητήματα σε μεγαλύτερο βάθος από αυτό που καθιστά εφικτό το μέγεθος του παρόντος βιβλίου. Περιλαμβάνονται, όμως, και παραπομπές σε παλιότερα άρθρα που αποτέλεσαν ορόσημο για την πρόοδο της κατανόησης των ορθοπαιδικών παθήσεων.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας