*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ξαναζήστε με το Microsoft Outlook

Για να οργανωθείτε, να ξανακερδίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να παραμείνετε οργανωμένοι

"Take Back your Life" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Sally McGhee
Μετάφραση: · Χριστίνα Κ. Σωτηροπούλου · Κώστας Καρανικολός
Έκδοση: Φεβρουάριος 2007 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:344 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-209-983-6


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα"

Καταιγισμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Αντικρουόμενες υποχρεώσεις; Ατέλειωτοι περισπασμοί;

Στο βιβλίο "Ξαναζήστε με το Microsoft Outlook!" η Sally McGhee, ειδικός σε θέματα παραγωγικότητας, σας δείχνει πώς να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας και να διεκδικήσετε κάτι που νομίζατε ότι έχετε χάσει για πάντα: την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

Τώρα μπορείτε να ωφεληθείτε από τα δημοφιλή και αξιόπιστα προγράμματα εταιρικής εκπαίδευσης της Σάλι και να μάθετε απλές αλλά σημαντικές τεχνικές για να εξισορροπήσετε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, αξιοποιώντας τις λειτουργίες παραγωγικότητας του Microsoft Outlook.

Μάθετε δοκιμασμένες μεθόδους που θα σας επιτρέψουν:
- Να αποφεύγετε τους περισπασμούς και τις εκκρεμότητες και να εστιάζετε σε αυτά που έχουν σημασία για σας και για τη δουλειά σας.
- Να πάρετε τον έλεγχο της παραγωγικότητάς σας με τις τεχνικές και τις διαδικασίες που έχει σχεδιάσει η McGhee Productivity Solutions και έχουν εφαρμοστεί σε πολλές εταιρείες του Fortune 500.
- Να προσαρμόσετε και να αξιοποιήσετε τις λειτουργίες παραγωγικότητας του Microsoft Outlook για ισορροπία στη ζωή και τη δουλειά σας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας