*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τεχνική υδρολογία


Συγγραφή: · Μαρία Α. Μιμίκου · Ευάγγελος Α. Μπαλτάς
Έκδοση: 2006 από "Παπασωτηρίου"
Σελ.:297 (24χ18), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7530-80-2


Θέμα: "Υδρολογία" "Μηχανική - Σπουδή και διδασκαλία"

Αντικειμενικός σκοπός του παρόντος συγγράμματος είναι η παροχή στους φοιτητές του 5ου εξαμήνου του Τμήματος των Πολιτικών Μηχανικών ενός πλήρους βοηθήματος εφαρμογών σε επικουρική βάση με το κυρίως σύγγραμμα "Τεχνολογία Υδατικών Πόρων" του μαθήματος "Τεχνική Υδρολογία". Το σύγγραμμα διαμορφώθηκε έτσι ώστε να παρέχει τις βασικές γνώσεις των εννοιών της υδρολογίας και των συνιστωσών του υδρολογικού κύκλου με παραδείγματα που συμβάλλουν στην κατανόηση των θεωρητικών εννοιών. Οι έννοιες αυτές θεωρούνται απαραίτητες για τον επαγγελματία Πολιτικό Μηχανικό που ασχολείται με οποιονδήποτε τομέα του ευρύτερου κλάδου της Τεχνολογίας των Υδατικών Πόρων. Πιστεύουμε ότι το σύγγραμμα αυτό θα συμβάλλει στην εκπαίδευση των φοιτητών όλων των ειδικοτήτων που διδάσκονται Υδρολογία και θα βοηθήσει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και τους τεχνικούς και άλλους επιστήμονες για πιο ολοκληρωμένες προσεγγίσεις στα υδρολογικά θέματα. Οι όποιες υποδείξεις για ενδεχόμενες ελλείψεις καθώς και τυπογραφικά ή εννοιολογικά λάθη από τους αναγνώστες του συγγράμματος θα είναι ευμενώς δεκτές.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας