*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Chercher... la France

23 ιστορίες από τη Γαλλία: Ανθολογία διηγημάτων

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: ·Ντορέττα Αδαμάκη · Γιώργος Δ. Γεωργαμλής ·Χρίστος Ζαχαράκης ·Μαργαρίτα Θεοδωράκη ·Κώστας Κάππας ·Ελισάβετ Κουναλάκη · Πάνος Κ. Κουτρουμπούσης · Διονύσης - Δημήτρης Κουτσούρης ·Λαοκρατία Λάκκα · Γιώργος Μαργαρίτης ·Μαριάννα Μονιούδη · Φοίβος Οικονομίδης · Γιώργος Χ. Παπασωτηρίου · Μανώλης Πεταλάς · Τέος Ρόμβος · Χρήστος Σιάφκος · Γιώργος Σκαμπαρδώνης ·Δημήτρης Σκουρτέλης · Διονύσιος Σταμπόγλης ·Σταύρος Σταμπόγλης · Μαρώ Τριανταφύλλου · Ευρυδίκη Trichon - Μιλσανή ·Ελένη Χρονοπούλου
Επιμέλεια: · Γιώργος Δ. Γεωργαμλής
Έκδοση: Ιανουάριος 2007 από "Αντίκτυπος"
Σελ.:287 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-86785-9-5


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Διήγημα - Συλλογές "

Πρόκειται για μια συλλογή πεζογραφημάτων από συγγραφείς, δημοσιογράφους, πανεπιστημιακούς, επιστήμονες και καλλιτέχνες που το κοινό τους γνώρισμα είναι ότι σπούδασαν και έζησαν στη Γαλλία από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα.
Η φοιτητική ζωή, οι συνθήκες διαβίωσης σε μια άλλη χώρα, οι αγωνίες της καθημερινότητας, η νοσταλγία, οι κλαυσίγελες καταστάσεις, αλλά και οι δύσκολες συνθήκες στη δικτατορία, η Γαλλία του πολιτισμού και της πολιτικής, είναι το φόντο της αφήγησης των ιστοριών.

(2005) Λαβύρινθος συναισθημάτων, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

(1997) Ο δρόμος για την Κωνσταντινούπολη, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας