*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Fitness

Διατάσεις, διατήρηση, ασκήσεις για τα χέρια, τα πόδια και το θώρακα


Συγγραφή: ·Atana Torres - Quevedo
Μετάφραση: ·Μαρία Τσουκανά
Φωτογραφία: ·Antonio Beas
Έκδοση: 2006 από "Καλοκάθη"
Σελ.:191 (25χ17), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-396-103-5


Θέμα: "Διατροφή" "Γυμναστική" "Σώμα, Ανθρώπινο - Φροντίδα και υγιεινή"

Το Fitness συνδυάζει δυο βασικές ιδέες: την υγεία και την άθληση.
Σκοπός του είναι να είμαστε υγιείς και να ζούμε υγιεινά. Το Fitness περιλαμβάνει συμβουλές για τη διατροφή, τον τρόπο που καθόμαστε, για τις συνήθειες γενικά της ζωής μας. Συνήθως αυτό το άθλημα γίνεται στα γυμναστήρια, αλλά σ' αυτή την περίσταση οι ασκήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι, χάρη στις οδηγίες που γίνονται βήμα-Βήμα και στις φωτογραφίες, που κάνουν την υλοποίηση τους πολύ εύκολη. Υπάρχουν γενικές ασκήσεις διατήρησης· άλλες είναι κατηγοριοποιημένες ανά επίπεδα: για αρχάριους και για προχωρημένους· και άλλες ανά συγκεκριμένα μέρη του σώματος: νια τα χέρια, το θώρακα, για τους γλουτούς και τα πόδια. Κάθε μάθημα οργανώνει τις ασκήσεις και τα επίπεδα, ανάλογα με την ικανότητα και τη φυσική σας κατάσταση. Έτσι, μπορείτε να διαπιστώσετε την πρόοδο σας, έχοντας πάντα υπ' όψιν ότι δε προσπαθείτε να φτάσετε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, αλλά να είστε συνεπείς στην άσκηση σας.
Αφιερώνοντας μόλις λίγα λεπτά τη μέρα, μπορείτε ν' ασκηθείτε, επιτυγχάνοντας σωματική αρμονία και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας