*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και Ελλάδα

Οικονομία, κοινωνία, πολιτικές


Συγγραφή: · Εμμανουέλα Δούση · Γιώργος Παγουλάτος · Σπύρος Μπλαβούκος · Ναπολέων Ν. Μαραβέγιας · Γιώργος Ανδρέου · Παναγιώτης Γ. Λιαργκόβας · Νικόλαος Η. Καραβίτης ·Μαρτίνος Λύκος · Παύλος Καρανικόλας · Θεόδωρος Δ. Σακελλαρόπουλος · Χαράλαμπος Οικονόμου · Νίκος Τράντας · Μαρία Στρατηγάκη · Παναγιώτης Δ. Νικολόπουλος · Δημήτρης Καπογιάννης ·Ελένη Τασσοπούλου · Ανδρέας Μοσχονάς · Γιάννης Ε. Δούκας (Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: · Ναπολέων Ν. Μαραβέγιας · Θεόδωρος Δ. Σακελλαρόπουλος
Έκδοση: 2006 από "Διόνικος"
Σελ.:367 (23χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6619-19-2


Θέμα: "Ελλάς - Σχέσεις - Ευρωπαϊκή Ένωση" "Ευρωπαϊκή Ένωση"

Η διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς παράγοντες αλλαγής της ελληνικής κοινωνίας. Οι επιπτώσεις της στην Οικονομία, την Κοινωνία και τις Πολιτικές είναι συνεχείς και ανεπίστρεπτες. Ο παρών τόμος επιχειρεί να αποτυπώσει αυτές τις επιπτώσεις και αλλαγές, στην ιστορική τους προοπτική. Με νέα στοιχεία και νέα βιβλιογραφία, σε σύγκριση με το παρελθόν, αναλύονται οι μεγάλες μεταβολές στην Οικονομία, τις Δημοσιονομικές και Νομισματικές Πολιτικές, τον αγροτικό χώρο, τα πεδία της κοινωνικής προστασίας και απασχόλησης, την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη, την εκπαίδευση, το περιβάλλον, την ισότητα των φύλων και τη διεύρυνση της Ε.Ε. Είναι ένα βιβλίο που συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όλους όσους ενδιαφέρονται για ζητήματα Ευρώπης και Ελλάδας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας