*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Piet de Jong και η αρχαία αγορά

Η τέχνη της αρχαιότητας


Συγγραφή: ·John K. Papadopoulos
Μετάφραση: ·Χριστίνα Μαραμπέα
Έκδοση: 2006 από "Ποταμός"
Σελ.:322 (28χ24), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6691-07-1


Θέμα: "Ζωγραφική " "Ανασκαφές (Αρχαιολογία)" "Αρχαιολογία - Ελλάς" "Τέχνη - Λευκώματα"

Στα αρχεία της Ανασκαφής της Αρχαίας Αγοράς βρίσκονται πάνω από 400 υδατογραφίες και σχέδια του Piet de Jong, του μεγαλύτερου, ίσως, ζωγράφου και σχεδιαστή αρχαιολογικών ευρημάτων του 20ού αιώνα. Εικονίζουν τόπους, ανθρώπους, μέγαρα και βέβαια μικρά και μεγάλα αντικείμενα που ήλθαν στο φως σε έναν από τους σημαντικότερους χώρους του αρχαίου κόσμου.
Στο βιβλίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά συγκεντρωμένο ένα αντιπροσωπευτικό τμήμα των καλύτερων έργων του Piet de Jong, προβάλλοντας τον πλούτο της χρωματικής του παλέτας που είναι ανεπανάληπτος στην ιστορία της αρχαιολογίας.
Δεκαέξι ειδικοί αρχαιολόγοι πραγματεύονται το υλικό που αναπαριστούν οι εικόνες, προσφέροντας μια μοναδική εισαγωγή στην τέχνη που έκρυβε η Αρχαία Αγορά, από τους νεολιθικούς χρόνους έως τα χρόνια της τουρκοκρατίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας