*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δρακολογία

Ο επίσημος οδηγός της Μ.Α.Ε.Δ.: Εντοπισμός και εξημέρωση δράκων: Οδηγός για αρχάριους

"Dragonology: Tracking and Taming Dragons (Special Edition)" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Ernest Drake
Μετάφραση: ·Μιράντα Λεωνίδου
Εικονογράφιση: ·Douglas Carrel
Έκδοση: Οκτώβριος 2006 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:24 (31χ26), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-2097-4


Θέμα: "Παιδικές δραστηριότητες" "Δράκοι"

Οι επίσημοι οδηγοί της Μ.Α.Ε.Δ. αποτελούν χρήσιμα βοηθήματα για όλους τους εκκολαπτόμενους Δρακολόγους. Στον οδηγό "Εντοπισμός και εξημέρωση δράκων" θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να βγεις έξω στην άγρια φύση και να αρχίσεις να αναζητάς τα αγαπημένα σου θηρία. Και όταν πια βρεις το δράκο σου, τότε θα μπορέσεις να τον εξημερώσεις και να τον μεταφέρεις σε έναν καινούριο τόπο, όπου θα ξεκινήσει μια νέα, ευτυχισμένη ζωή.
Αυτή η ειδική έκδοση περιλαμβάνει ένα συναρμολογούμενο μοντέλο του Ευρωπαϊκού Δράκου, Draco occidentalis magnus, δώρο για τους Δρακολόγους που θέλουν να ξεκινήσουν τη μελέτη στο πεδίο. Το μοντέλο αυτό θα σε βοηθήσει να αναγνωρίζεις αυτό το είδος από μακριά, μια σπουδαία ικανότητα κάθε επιτυχημένου ιχνηλάτη.

(2009) Τερατολογία, Εκδόσεις Πατάκη

(2004) Δρακολογία, Εκδόσεις Πατάκη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας