*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Aids - Καρκίνος

Κυνηγώντας τους ρετροϊούς του ανθρώπου: Μια ανθρώπινη ιστορία επιστημονικής ανακάλυψης

"Virus Hunting Aids, Cancer and the Human Retrovirus: A Story of Scientific Discovery" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Robert Gallo
Μετάφραση: ·Σταύρος Δ. Κοτταρίδης
Έκδοση: 1994 από "Zymel"
Σελ.:233 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7116-12-7


Θέμα: "Καρκίνος" "Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας" "Ιατροί"

Μια συναρπαστική επιστημονική αυτοβιογραφία γραμμένη από τον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία της ιατρικής έρευνας.
Μια καταγραφή ενός απίστευτου σεναρίου που αναφέρεται στο κυνήγι των ιών, που αποτέλεσε την αιτία για την ανακάλυψη του AIDS (ιός της ανοσοκαταστολής του ανθρώπου).
Αποτελεί δίδαγμα για κάθε ερευνητή, υπόδειγμα ευγένειας και επιστημονικής ευπρέπειας εκτός από την επιστημοσύνη που διακρίνει το συγγραφέα.
Χρήσιμο ανάγνωσμα όχι μόνο για γιατρούς και λοιπούς ασχολούμενους στο χώρο της υγείας, αλλά και για όλους όσους ενδιαφέρονται για τη σύγχρονη αυτή κατάρα του AIDS και του καρκίνου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας