*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η φάρμα


Μετάφραση: ·Isabelle Taruffi
Εικονογράφιση: ·χ.ο.
Έκδοση: 2004 από "Ρέκος"
Σελ.:16 (27χ19), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή)"

Αυτή η σειρά, που δημιουργήθηκε ειδικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας, σκοπεύει να βοηθήσει τα μικρά να εξασκήσουν την παρατηρητικότητα τους και συγχρόνως να ενισχύσει την αίσθηση της συμμετοχής. Γι' αυτό το σκοπό, το βιβλίο περιλαμβάνει μια σελίδα με αυτοκόλλητα, τα οποία θα πρέπει το παιδί να βάλει στη θέση τους, σε κάθε μια από τις θεματικές ενότητες που προτείνονται στα βιβλία της σειράς.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας