*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η εγκυκλοπαίδεια για τα ζώα

"L' Encyclopédie de l' Imagerie: La classe animaux" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Sylvie Deraime
Μετάφραση: ·Χριστίνα Ελιασά
Εικονογράφιση: ·Sandra Smith ·Marie - Christine Lemayeur ·Bernard Alunni ·κ.ά.
Έκδοση: Οκτώβριος 2006 από "Modern Times"
Σελ.:176 (26χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-441-380-5


Θέμα: "Ζώα - Βιβλία για παιδιά" "Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά - Βιβλία για παιδιά"

Η σειρά "Εικόνες" φέρνει κοντά στους μικρούς αναγνώστες μια πρωτότυπη εγκυκλοπαίδεια για τα ζώα, ένα έργο πλήρες, με πολλές πληροφορίες για όλα τα θέματα που αφορούν το θαυμαστό κόσμο των ζώων. Τα παιδιά μαθαίνουν τις σημαντικότερες οικογένειες και βρίσκουν απαντήσεις σε ερωτήματα που σχετίζονται με το περιβάλλον όπου αυτά ζουν, τις διατροφικές συνήθειές τους αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αναπαράγονται, μέσα από ολοζώντανες εικόνες και πλήρως κατανοητά κείμενα. Έτσι, τα παιδιά έχουν πλέον έναν πολύτιμο σύμβουλο που τα βοηθάει να κατανοήσουν καλύτερα το ζωικό βασίλειο και τα μυστικά του.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας