*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η σύνδεση δεν είναι εφικτή


Συγγραφή: · Ισμήνη Λύτρα
Υπεύθυνος Σειράς: · Τάκης Θεοδωρόπουλος
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2006 από "Ωκεανίδα"
Σελ.:464 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-410-442-Χ


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Περίεργο πλάσμα αυτή η Ρόη. Στα είκοσί της έχει αποσυνδεθεί από τον κόσμο γύρω της και του συμπεριφέρεται σαν να της χρωστάει τα πάντα. Όμως η Ρόη ξέρει να κερδίζει και να επιβιώνει. Στα λόμπι των ξενοδοχείων της Αθήνας οι άντρες μοιάζουν με τα υποψήφια θύματά της και τα πορτοφόλια τους αλλάζουν χέρι χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Προσοχή: η Ρόη δεν είναι απατεώνας. Η Ρόη είναι μια χαρά κορίτσι. Δεν ψάχνει το δρόμο της, γιατί τον έχει βρει.

Ώσπου μια μέρα κάποιος άλλος που έχει αποσυνδεθεί εδώ και χρόνια, κάποιος ονόματι Νίνος ο οποίος εμφανίζεται από το "πουθενά" της ζωής της μητέρας της Ρόης , την υποχρεώνει να αλλάξει δρόμο. Και τότε πια, όταν συνειδητοποιεί ότι η σύνδεση δεν είναι πλέον εφικτή με κανέναν και με τίποτε, δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη, κινδυνεύοντας να πεθάνει από την πείνα και τη δίψα, η Ρόη αποφασίζει να αποδείξει ότι όλα είναι εφικτά, ακόμη και μια σύνδεση που έχει λήξει χρόνια πριν.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας