*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η πίστη μας


Συγγραφή: ·Αρχιεπίσκοπος Φινλανδίας Παύλος
Έκδοση: 2006 από "Ακρίτας"
Σελ.:114 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7006-69-0


Θέμα: "Ορθοδοξία" "Χριστιανική πίστη"

Το μικρό αυτό βιβλίο έχει γραφτεί για να "περιγράψει την Ορθοδοξία προς τους εκτός". Ταυτόχρονα όμως αποτελεί, κατά την Ιδια την έκφραση του συγγραφέα, και "επισκοπική ποιμαντική εγκύκλιο" για τους ίδιους τους Ορθοδόξους, καθόσον παρουσιάζει την Ορθόδοξη πίστη στα βασικότερα στοιχεία της, αποκαλύπτοντας έτσι με εξαιρετική απλότητα και αμεσότητα το μήνυμα της σωτηρίας για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Από το 1960 μέχρι το 1988 που εκοιμήθη, ο Αρχιεπίσκοπος Παύλος προΐστατο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Φινλανδίας. Η πνευματική ζωντάνια και η εσωτερική ανάπτυξη που έφερε στην Εκκλησία του τον είχαν καταστήσει σεβαστό στην ίδια την Φινλανδία, όπου το ποίμνιο του με αγάπη τον αποκαλούσε "Πατέρα Αρχιεπίσκοπο", αλλά και σ' όλο τον κόσμο, όπου η φωνή του ακουγόταν με μεγάλο σεβασμό και προσοχή από τις Ορθόδοξες Εκκλησίες.

Το ανά χείρας τομίδιο, υπήρξε προσφορά του ιδίου πέραν από τα σύνορα της Φινλανδίας και με το ίδιο εξώφυλλο μεταφράστηκε και κυκλοφόρησε σε δεκάδες γλωσσών μεταξύ των οποίων και η Ελληνική.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας