*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Γλώσσα, ιστορία και ευκλείδεια γεωμετρία

Μία δοκιμή διαθεματικής προσέγγισης στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: · Γιάννης Θωμαΐδης · Ιωάννης Ε. Πετράκης · Κοσμάς Τουλούμης ·Ματούλα Σταφυλίδου
Έκδοση: 2006 από "Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας"
Σελ.:150 (24χ16), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8396-24-7


Θέμα: "Ιστορία - Σπουδή και διδασκαλία (Μέση)" "Γεωμετρία - Σπουδή και διδασκαλία (Μέση)" "Ελληνική γλώσσα, Νέα - Σπουδή και διδασκαλία (Μέση)" "Εκπαίδευση. Παιδαγωγική" "Εκπαίδευση, Δευτεροβάθμια"

Το βιβλίο έρχεται να καλύψει την άμεση ανάγκη των εκπαιδευτικών για ενημέρωση σχετικά με τη διαθεματική διδασκαλία. Οι συγγραφείς, παρουσιάζουν το υλικό και τα αποτελέσματα μιας διετούς πειραματικής εφαρμογής διαθεματικών προσεγγίσεων στους τομείς της γλώσσας, της ιστορίας και των μαθηματικών, σε πραγματικές σχολικές τάξεις. Ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε εκπαιδευτικό που καλείται να εφαρμόσει τα νέα διαθεματικά αναλυτικά προγράμματα του ΥΠΕΠΘ.

(1999) Η ψυχολογία των μαθηματικών, Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός

(1996) Τα παιδιά και η έννοια των αριθμών, Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας