*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ηλεκτρονικά κυκλώματα και εφαρμογές


Συγγραφή: ·Φωτούλα Μαγγανά
Έκδοση: 2001 από "Ίων"
Σελ.:292 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-411-132-9


Θέμα: "Ηλεκτρονικά κυκλώματα"

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις του μαθήματος της ηλεκτρονικής. Κατά τη συγγραφέα έγινε προσπάθεια για λεπτομερή εξήγηση όλων των εννοιών και μεθόδων για την μελέτη ηλεκτρονικών κυκλωμάτων .
Η οργάνωση της ύλης γίνεται σε 10 κεφάλαια και δυο παραρτήματα.
-Το κεφαλαίο 1 ασχολείται με τους ενισχυτές BJT .
-Στο κεφάλαιο 2 εξετάζεται η πόλωση και η θερμική σταθεροποίηση του τρανζίστορ BJT .
-Το κεφάλαιο 3 αναφέρεται στα Darlington.
-Το κεφάλαιο 4 αναφέρεται στη συνδεσμολογία Bootstrap.
-Το κεφάλαιο 5 αναφέρεται στους ενισχmές.
-Το κεφάλαιο 6 ασχολείται με τη χάραξη της καμπύλης απόκρισης.
-Στο κεφάλαιο 7 εξετάζονται τα ΡΕΤ και Μ OSFET .
-Στο κεφάλαιο 8 εξετάζεται ο ενισχυτής Cascode.
-Το κεφάλαιο 9 ασχολείται με τις πηγές ρεύματος και το κεφάλαιο 10 έχει αρκετά παραδείγματα ηλεκτρονικών κυκλωμάτων με τις λύσεις τους.
-Το κεφάλαιο 11 ασχολείται με τη μελέτη ηλεκτρονικών κυκλωμάτων με το λογισμικό πακέτο Ε. W .Β.
-Το παράρτημα Α αναφέρεται σε μετρήσεις που γίνονται στο εργαστήριο.
-Το παράρτημα Β έχει συγκεντρωτικούς πίνακες των ενισχυτών ΒΠ και FET. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχουν ένα ή δυο πειράματα ( συνολικά 17). Στην
αρχή του πειράματος υπάρχει μια συνοπτική θεωρία του αντίστοιχου κεφαλαίου, στη συνέχεια η πορεία εργασίας του πειράματος και στο τέλος ερωτήσεις, παρατηρήσεις και συμπεράσματα.
Η οργάνωση της ύλης έχει σα στόχο την κατανόηση, σχεδίαση και λειτουργία των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων .Ο τρόπος γραφής, τα παραδείγματα και τα πειράματα βοηθούν σημαντικά αυτό το σκοπό. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον εκδοτικό οίκο "ΙΩΝ" για την επιμελημένη έκδοση.
Φ. Μαγγανά

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ