*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εγχειρίδιο χειρουργικής


Συγγραφή: ·Αγάπιος Π. Πετρίδης
Έκδοση: 2004 από "Έλλην"
Σελ.:331 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-286-853-8


Θέμα: "Χειρουργική"

Η εμπειρία της διδασκαλίας του μαθήματος της Χειρουργικής, τα τελευταία χρόνια , στα διάφορα τμήματα της Σχολής Επαγγελμάτων υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) του Τ .Ε. 1. της Αθήνας, με έκανε να αντιληφθώ μερικές πραγματικότητες.
Οι σπουδαστές που καλούνται να διδαχθούν το μάθημα, έχουν πολλές απαιτήσεις απ' αυτή την διδασκαλία, αλλά ο χρόνος που τους διατίθεται, περιορίζεται σε ένα μόνο εξάμηνο υπάρχει έλλειψη ενός επίτομου, μικρού εγχειριδίου που να περιλαμβάνει όλη την γνώση της χειρουργικής, να μην απευθύνεται σε γιατρούς και να μην είναι εκλαϊκευμένο.
Ο σπουδαστής της ΣΕΥΠ του ΤΕΙ χρειάζεται ένα συμπυκνωμένο και περιεκτικό εγχειρίδιο που να αναφέρεται στο γνωστικό αντικείμενο της χειρουργικής, να είναι εύκολα κατανοητό αλλά ταυτόχρονα να είναι ένα σημείο εύκολης αναφοράς γι' αυτόν αλλά και για τον φοιτητή της Ιατρικής.
'Εχοντας αυτά κατά νου προσπάθησα και επιχείρησα την συγγραφή αυτού του εγχειριδίου απευθυνόμενος στον σπουδαστή και στον φοιτητή, χωρίς ποτέ να επιδιώξω με αυτό την υποκατάσταση των κλασικών συγγραμμάτων της χειρουργικής, που απευθύνονται άλλωστε στον ειδικό χειρουργό.
Θερμές ευχαριστίες θέλω να απευθύνω στον συνάδελφο, φίλο και συνεργάτη αναισθησιολόγο κ. Βασίλη Κανιάρη για την βοήθειά του στην συγκέντρωση στοιχείων και την συγγραφή του κεφαλαίου της Αναισθησιολογίας και στον φίλο και συνάδελφο ουρολόγο κ. Κλεομένη Οικονόμου για την συμβολή του στο κεφάλαιο των ουρολογικών προβλημάτων του ενήλικα .
Ελπίζω και εύχομαι αυτό το εγχειρίδιο να εκπληρώσει τους στόχους του και να καταστεί ένα πραγματικό βοήθημα για τον σπουδαστή και για όποιον άλλον θελήσει να προσφύγει σε αυτό για βοήθεια.
(πρόλογος της 1ης έκδοσης)

(2011) Πρώτες βοήθειες, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας