*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αποτυγχάνοντας στις πωλήσεις

Τα 10 μοιραία λάθη των πωλητών

"Killing the Sale" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Todd Duncan
Μετάφραση: · Χριστίνα Κ. Σωτηροπούλου
Επιμέλεια: · Κώστας Καρανικολός
Έκδοση: Οκτώβριος 2005 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:248 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-209-874-0


Θέμα: "Μάρκετινγκ"

Αν θέλετε να σημειώσετε μεγάλη επιτυχία ως επαγγελματίες πωλητές αντί να χάνετε συνεχώς πωλήσεις, πρέπει να ξέρετε τι να αποφεύγετε. Στο μπεστ σέλερ του High Trust Selling, ο δημοφιλής γκουρού των πωλήσεων Todd Duncan εξηγεί τι πρέπει να κάνετε για να γίνετε όσο καλύτεροι πωλητές μπορείτε.

Σε αυτό το βιβλίο, ο Todd σάς λέει τι να μην κάνετε και σας δίνει την ενθάρρυνση και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να αποφύγετε λάθη που συχνά οδηγούν σε αποτυχημένες πωλήσεις ή καταστρέφουν σταδιοδρομίες.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας