*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κοινωνία και υγεία IV


Συγγραφή: ·Αλκιβιάδης Ι. Κωστάκης ·Ανδρέας Π. Καραμπίνης · Δανάη Παπαδάτου · Ιωάννης Η. Κυριόπουλος · Χρήστος Λιονής · Άγγελος Χατζάκης ·Νίκος Μανιαδάκης (Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: ·Ελένη Γραμματικοπούλου
Εισήγηση: ·κ.ά.
Υπεύθυνος Σειράς: ·Ελένη Γραμματικοπούλου
Έκδοση: 2005 από "Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών"
Σελ.:267 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7998-29-4


Θέμα: "Υγεία"


Κύριος στόχος της παρούσας έκδοσης είναι η έγκυρη ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας αλλά κυρίως του ευρύτερου κοινού σε επίκαιρα ιστορικά θέματα.
Η θεματολογία είναι ευρύτατη και καλύπτει περιοχές άμεσα σχετιζόμενες με τη νόσο και τη θεραπευτική αντιμετώπισή της, αλλά και με την οργάνωση και οικονομία των υπηρεσιών υγείας.
Συγκεκριμένα παρουσιάζονται τα νεότερα δεδομένα σχετικά με τις μεταμοσχεύσεις και τα ηθικά διλήμματα που απορρέουν από αυτές, τις οστεοαρθρίτιδες, το μεταβολικό σύνδρομο, τις συναισθηματικές διαταραχές, τις παθήσεις του εντέρου, τη νόσο του Πάρκινσον αλλά και τα προβλήματα της οικονομίας και πολιτικής της υγείας.
Η επιλογή των θεμάτων έγινε με γνώμονα τον επικαιρότητα και τη σημασία τους για την υγεία ενός μεγάλου τμήματος του πληθυσμού.
Στον παρόντα τόνο περιλαμβάνονται τα κείμενα των είκοσι δύο διαλέξεων του ομώνυμου κύκλου ομιλιών "Κοινωνία και υγεία IV".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας