*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η θρησκευτική ζωή στην Αίγινα από την προϊστορική εποχή μέχρι σήμερα


Συγγραφή: ·Αργυρώ Καβρουδάκη
Έκδοση: 2006 από "Γρηγόρη"
Σελ.:116 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-333-467-7


Θέμα: "Αίγινα - Ιστορία" "Εκκλησιαστική ιστορία - Ελλάς"

Tο σημαδάκι εκείνο του θεού μέσα σε ολόκληρο τον κόσμο που θα ακουμπήσεις πάνω του για να ξαποστάσεις από τον κόπο της εβδομάδας ή του χειμώνα εκεί όπου ο άνθρωπος απεγνωσμένα ψάχνει τα σημάδια του θεού του. Από τους πανάρχαιους χρόνους τον θεό τον ονομάζει Βριττόμαρτυ και Αφαία και Ελλάνιο Δία και διαλέγει για ιεροφάντη του τον δίκαιο Αιακό ποθώντας κοινωνική τουλάχιστον δικαιοσύνη στους σκληρούς εκείνους χρόνους.
Και μετά απλώνει τους θεούς του στην Κολώνα και στο Ελλάνιο και σ' ολάκερη τη γη του για να του δώσουν την θέση τους στην Χρυσολεόντισσα και στον Άγιο Ιούλιο και Ιουλιανό και στην Αγία Αθανασία και στον Άγιο Λουκά και στον Άγιο Κρίσπο και στην Αγία θεοπίστη και να κλείσει ο χορός των αγίων με τον άγιο της αγάπης και της ταπείνωσης που γίνεται εδώ και τόσα χρόνια ο γλυκύτατος πατέρας του νησιού με την μεγάλη εκείνη αγκαλιά που χωράει κάθε έναν που θα τρέξει κοντά του και θα του ζητήσει από το να ακούσει σημάδια του μέχρι αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη.
Αυτό το σημαδάκι του θεού το λέει ο χάρτης της Ελλάδας Αίγινα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας