*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πώς νίκησα το AIDS

Μια υπέροχη περιπέτεια με τον ιό HIV


Συγγραφή: · Μαρία Κ.
Έκδοση: Μάιος 2006 από "Εκδόσεις Καστανιώτη"
Σελ.:178 (22χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-03-4220-2


Θέμα: "Προσωπικές αφηγήσεις - Μαρτυρίες" "Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας"

"Κανένας δε θέλει να εξετάσει τα γεγονότα γύρω από αυτή την ασθένεια. Είναι ό,τι πιο παράξενο έχω δει στη ζωή μου. Έστειλα αμέτρητα γράμματα σε ιατρικές επιφυλλίδες επισημαίνοντας τις επιδημιολογικές ασυμφωνίες και τα αγνόησαν παντελώς... Η όλη υπόθεση με το ετεροφυλοφιλικό AIDS είναι ένα κακόγουστο αστείο".
Αυτή ήταν η διαμαρτυρία του δρα Gordon Stewart, ομότιμου καθηγητή Eπιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Γλασκόβης και πρώην συμβούλου για το AIDS στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το 1995.
Πάγωσε η εικόνα από τότε. Και σήμερα δε μοιάζει πια τόσο παράξενη... Μάλιστα, έχει θεσμοθετηθεί. Και έχει πάρει διαστάσεις συμποσίου. Αν δε διακρίνεις τη φάρσα, δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσεις, είτε είσαι οροθετικός είτε όχι.
Η αποκάλυψή μου έγινε τώρα ορατή: Δεν έχει βρεθεί καμιά αποδεδειγμένη περίπτωση μόλυνσης άντρα από γυναίκα με σεξουαλική επαφή. Και εσείς το επιβεβαιώσατε σε ανύποπτο χρόνο στην ιστοσελίδα μου.
(Μαρία Κ.)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας