*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εφηβεία: Από το Α έως το Ω


Συγγραφή: ·Άρτεμις Κ. Τσίτσικα
Επιμέλεια: ·Άρτεμις Κ. Τσίτσικα
Έκδοση: 2006 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:101 (25χ28), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-399-422-7


Θέμα: "Έφηβοι"

[...] Το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους του Κέντρου Πρόληψης και Υγείας των Εφήβων (ΚΕ.Π.Υ.Ε.) και τους εφήβους που έχουν επισκεφθεί το Κέντρο μας και δέχθηκαν να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή. Παρέχει πληροφορίες που δίνονται με απλό και ευχάριστο τρόπο, ελπίζοντας να βοηθήσει τα παιδιά αυτής της ηλικίας να πλουτίσουν τις γνώσεις τους και να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τις ανάγκες τους. Πλαισιώνεται με γραπτά, γνώμες και έργα τέχνης των ίδιων των παιδιών και το αποτέλεσμα είναι δροσερό, ενδιαφέρον και τελικά ιδιαίτερο και μοναδικό! Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθεί για την ανάπτυξη και λειτουργία του ΚΕ.Π.Υ.Ε. και γι' αυτό ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες. Αξίζει να ανακαλύψετε τα μυστικά που κρύβονται στις σελίδες του και να αφεθείτε στα μονοπάτια μιας ηλικίας ιδιαίτερης, συναρπαστικής και καμιά φορά δύσκολης. (Γεώργιος Χρούσος, Καθηγητής-Διευθυντής Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών)

(2011) Κακοποίηση παιδιού και εφήβου, Πεδίο

(2011) Εφηβεία, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης

(2009) Αγαπώ το σώμα μου, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης

(2009) Κακοποίηση παιδιού και εφήβου, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης

(2005) Secrets εφηβικής ιατρικής, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης

(2005) Παίζω συχνά μαθαίνω απλά, Παρισιάνου Α.Ε.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας