*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το ταξίδι της ψυχής

Κατά την πατερική και ασκητική παράδοση


Συγγραφή: · Παναγιώτης Μαρεντάκης
Έκδοση: 2006 από "Ιδιωτική Έκδοση"
Σελ.:175 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Πατέρες της Εκκλησίας - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις" "Θάνατος - Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία"

[...] Στη μελέτη αυτή δίδεται μια συναρπαστική έκθεση των σκέψεων των Πατέρων όπως αυτοί εξεφράσθησαν είτε στις ομιλίες τους είτε στις λεγόμενες παραμυθητικές τους επιστολές που έγραψαν σε γνωστά τους πρόσωπα για το θάνατο αγαπημένων τους προσώπων. Εκεί, οι πατέρες με τη χάρη και τη σοφία που τους διέκρινε προσπαθούσαν να δώσουν απάντηση στα ερωτήματα και να παρηγορήσουν.
Η έκθεση αυτή δεν προσπαθεί μόνο να δώσει παραμυθία και ελπίδα στους πονεμένους από το θάνατο ανθρώπους, αλλά απευθύνεται και σε κάθε άνθρωπο με σκοπό να τον βοηθήσει να δει το θάνατο με την αληθινή του διάσταση και έτσι να προβληματισθεί για το ποιος είναι ο σκοπός της υπάρξεώς του. Γι' αυτό και κατεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να καλύπτεται κάθε ερώτημα το οποίο απασχολεί ή είναι δυνατόν να απασχολήσει τον άνθρωπο.
[...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)

(2009) Ο Γέροντας Θεοδόσιος, Ιδιωτική Έκδοση

(2009) Ο ανθρώπινος πόνος, Ιδιωτική Έκδοση

(2007) Ευμένιος ο Γέροντας της Κρήτης, Ιδιωτική Έκδοση

(2003) Το πρόβλημα της σωτηρίας των εκτός της Εκκλησίας, Ιδιωτική Έκδοση

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας