*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 16,11 €
Food and beverage management
Διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στο επισιστικό τομέα των ξενοδοχείων
Συγγραφή: ·Αθανάσιος Γ. Μάρας
Έκδοση: 2005 από "Interbooks"
Σελ.:256 (24χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-390-154-7
Θέμα: "Διοίκηση και οργάνωση "
Μη διαθέσιμη
(2009) Οργάνωση, τεχνική εστιατορικών μονάδων, Interbooks
(2006) Στοιχεία διαιτητικής και σύνθεση εδεσματολογίων (menu) στις επισιτιστικές μονάδες, Interbooks
(2004) Βασικές λειτουργίες ξενοδοχειακών μονάδων, Interbooks
(1999) Έλεγχος, τιμολόγηση στις επισιτιστικές τουριστικές επιχειρήσεις, Interbooks
(1997) Bar, ποτά, οινολογία, Interbooks
