*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Βεσάρος


Συγγραφή: · Αφροδίτη Αλ Σάλεχ
Υπεύθυνος Σειράς: · Τάκης Θεοδωρόπουλος
Έκδοση: Απρίλιος 2006 από "Ωκεανίδα"
Σελ.:239 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-410-427-6


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Όλοι μας κουβαλάμε κι από έναν Βεσάρο, φοβισμένο αλλά και στιβαρό, αθάνατο...
"Όλοι μας έχουμε μέσα μας έναν Βεσάρο. Ποιος είναι ο Βεσάρος; Ένα παιδί, με τα δάχτυλα τεντωμένα, που αγγίζει τον ουρανό, το "Δέντρο του Κόσμου", τα πόδια θαμμένα στο χώμα, τα χέρια να χαϊδεύουνε και να φιλάνε τ' αστέρια... Pollux! Το μυστήριο αυτού του άστρου απέραντο.
Βεσάρε, είσαι παιδί και γέροντας, έχεις μνήμες που μόνο ένας αθάνατος μπορεί να έχει, ονειρεύεσαι μακρινά και ανεξίτηλα ταξίδια, κατουριέσαι, χτυπάς το τύμπανο στους ρυθμούς της καρδιάς σου... Βεσάρε, αδύναμος αλλά και τόσο δυνατός ποιητής, όχι της γλώσσας αλλά του σύμπαντος. Βεσάρε, ποιος είσαι;
Όλοι μας κουβαλάμε κι από έναν Βεσάρο, φοβισμένο αλλά και στιβαρό, αθάνατο... Σε σέβομαι για το κουράγιο σου, και μαζί νιώθω μιαν αβάσταχτη συμπόνια... Βεσάρε, κοιμήσου, ξεκουράσου, στο βάθος όλο το Σύμπαν δουλεύει για σένα..."
(Μαργαρίτα Καραπάνου)

(2003) Το μάτι της λίμνης, Βιβλιοπωλείον της Εστίας

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας