Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 10,55 €
Εγχειρίδιο κοπής και τεμαχισμού κρέατος
"Basic Butchering of Livestock and Game" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: ·John J. Mettler
Έκδοση: 2006 από "Ψύχαλος"
Σελ.:207 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8455-27-8
Θέμα: "Σφαγή και σφαγεία"
Είτε είστε ερασιτέχνης κυνηγός, είτε ιδιοκτήτης μικρής φάρμας, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να απολαύσετε κρέας καλύτερης ποιότητας και γεύσης που θα προέρχεται από τα δικά σας ζώα και θα έχει σφαγιαστεί και τεμαχιστεί σε σωστές συνθήκες.
Σαφείς οδηγίες και ευανάγνωστα σχέδια περιγράφουν αναλυτικά τη διαδικασία της σφαγής και του τεμαχισμού των περισσότερων ζώων, οικόσιτων και μη.
