*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η πύλη των φιλοσόφων

Ένα επιμορφωτικό ταξίδι στον κόσμο της φιλοσοφίας

"Das Philosophen-Portal" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: · Robert Zimmer
Μετάφραση: ·Στέλλα Μπεκιάρη
Έκδοση: Μάιος 2006 από "Κονιδάρης"
Σελ.:316 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-392-082-7


Θέμα: "Φιλοσοφία - Ιστορία " "Φιλοσοφία - Ερμηνεία και κριτική"

Πόσες φορές οι περισσότεροι από μας δεν μπήκαν στην περιέργεια να εισέλθουν στον θαυμαστό κόσμο της φιλοσοφίας, αλλά σταμάτησαν βρίσκοντας μπροστά τους πόρτες κλειδωμένες από βαριά και δυσκολονόητα κείμενα;

Ο Robert Zimmer με το βιβλίο του ξεκλειδώνει την Πύλη των Φιλοσόφων και μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό και ευχάριστο ταξίδι, στα διαμάντια της φιλοσοφικής πραγματείας. Τα βαθιά και πανανθρώπινα νοήματα που κρύβουν κείμενα όπως:
"Πολιτεία" του Πλάτωνα, "Εξομολογήσεις" του Αυγουστίνου, "Ο ηγεμών" του Μακιαβέλι, "Δοκίμια" του Μοντέν, "Πραγματεία περί της Μεθόδου" του Καρτέσιου, Στοχασμοί του Πασκάλ, Δύο Πραγματείαι περί Κυβερνήσεως του Λοκ, "Κριτική του καθαρού λόγου" του Καντ, "Ο κόσμος ως βούληση και ως παράσταση " του Σοπενχάουερ, "Είτε-Είτε " του Κίρκεγκορ, "Το κεφάλαιο " του Μαρξ, "Τάδε έφη Ζαρατούστρα " του Νίτσε, "Μια λογικο-φιλοσοφική πραγματεία " του Βίτγκενσταϊν, "Είναι και χρόνος" του Χάιντεγκερ, "Η ανοιχτή κοινωνία και οι εχθροί της " του Πόπερ, "Μια θεωρία περί της δικαιοσύνης" του Ρόουλς, ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο απλά και κατανοητά για το ευρύ αναγνωστικό κοινό.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας