*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μαθήματα αγγειοχειρουργικής


Συγγραφή: ·Π. Β. Δημακάκος
Έκδοση: 2005 από "Παρισιάνου Α.Ε."
Σελ.:96 (24χ19), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-394-355-Χ


Θέμα: "Χειρουργική"

Το κατ' επιλογήν μάθημα της Αγγειοχειρουργικής, πραγματοποιείται από μέλη ΔΕΠ με εξαίρετη αγγειοχειρουργική παιδεία στα οποία όμως ο χρόνος και ο χώρος δεν επέτρεψαν την διδακτική απλότητα, συστηματική ταξινόμηση, βιβλιογραφική ενημέρωση και φωτογραφική ζωντάνια να αντικατοπτρίσουν τις βαθιές τους γνώσεις και τη μακρά τους εμπειρία, στοιχεία που θα αναλυθούν όμως κατά την διδασκαλία.
Τα κείμενα αυτά αποτελούν ένα καθρέφτη της σύγχρονης περιόδου και παρέχουν μια ευχάριστη γεύση στις τρέχουσες εξελίξεις της Αγγειοχειρουργικής. Άλλωστε περιγράφονται στην εγκεκριμένη από την Σχολή μας "Επίτομη Αγγειολογία-Αγγειοχειρουργική" του υπογράφοντος καταλλήλως ταξινομημένα και εκείνα τα κεφάλαια που δεν έχουν συμπεριληφθεί εδώ, στα οποία δύναται ο αναγνώστης άνετα και ευχάριστα να ανατρέξει.
Οι απαντήσεις των ερωτήσεων με το σύστημα πολλαπλής επιλογής, προσφορά και αυτές των συγγραφέων, ανευρίσκονται και στις δύο προαναφερόμενες πηγές, για μελέτη και επαρκή ενημέρωση.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας