*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ελληνική γαστρονομία

34 Έλληνες chef δημιουργούν

(Συλλογικό έργο)
Φωτογραφία: ·Δημήτρης Πούπαλος · Γιάννης Δημότσης ·Δημήτρης Ντελής ·κ.ά.
Επιμέλεια: ·Νίκος Σαράντος
Έκδοση: 2006 από "Hot Pepper"
Σελ.:287 (30χ30), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-88238-1-1


Θέμα: "Μαγειρική" "Γαστρονομία"

[...] Η ελληνική κουζίνα, η μεσογειακή διατροφή και τα ελληνικά προϊόντα, σχεδόν όλα μοναδικά στον κόσμο, ήταν και παραμένουν οδηγός στις διατροφικές συνήθειες των ευρωπαϊκών λαών -και όχι μόνο. Γι' αυτό και όταν μας έγινε η πρόταση για προβολή της Ελλάδας μέσα από ένα τέτοιο δημιούργημα, δεχτήκαμε με χαρά να γίνουμε συνοδοιπόροι σ' αυτό το ξεχωριστό τόλμημα. Άλλωστε η παράδοσή μας λέει πως ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι. Εμείς σήμερα πιστεύουμε ότι και ο έρωτας για μια χώρα περνάει απ' το στομάχι.
Η εξαιρετική αυτή προσπάθεια, με τη συμβολή πολλών διακεκριμένων ελλήνων σεφ, καρποφορεί ένα μοναδικό γαστριμαργικό δημιούργημα που συνδυάζει την παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή με τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.
Η ευφυής αυτή επιχειρηματική προσπάθεια πιστεύουμε ότι θα γίνει το εφαλτήριο απ' όπου, με τη βοήθεια και άλλων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, η Ελλάδα θα ταξιδέψει μέσα από πολιτιστικούς δρόμους και θα κατακτήσει και πάλι τον κόσμο.
Δημήτρης Αβραμόπουλος, Υπουργός Τουρισμού

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας